Försäkringar

Försäkring mot ohyra m.m.

Ohyra är dessvärre inte ovanligt, men vi har försäkring emot detta. För din egen skull, och vår gemensamma trevnad ber vi dig att omedelbart anmäla om du får ohyra i lägenheten. Det är lätt hänt att drabbas av exempelvis mjölbagge, silverfisk, myror eller några andra liknande "inkräktare". Det är lättare att bli av med "snyltgästerna" om du slår larm så fort du upptäcker dem. Du skall själv ringa direkt till vårt saneringsföretag ANTICIMEX i Västervik på telefon 0490-824 50 och bestämma tid för besök av deras sanerare.

Du har väl hemförsäkring?

AB Hultsfreds Bostäders försäkringar täcker bara skador på själva byggnaden. Inbrott, brand, översvämningar och andra olyckor kan drabba vem som helst av oss. Du kan också bli ersättningsskyldig för de skador som orsakats på fastigheten, tex. genom strömmande vatten från ett trasigt akvarium eller en läckande disk- eller tvättmaskin. Samma sak kan gälla sönderslaget tvättställ, badkar eller WC-stoil. Då och vid andra tillfällen kan det vara bra att ha en hemförsäkring. Det du själv har i lägenheten och i ditt vinds- eller källarförråd kan vid skada bara ersättas av din hemförsäkring. Du vet väl också att det du har i källarförrådet måste ligga på "uppallat" från golvet för att försäkringen skall gälla.

Ta som exempel att någon i huset orsakar översvämning som drabbar din lägenhet, och du måste evakueras under tiden din lägenhet iordningsställs. Då är försäkringsreglerna sådana att det är din hemförsäkring som ska täcka alla kostnader du får i samband med skadan, tex. telefon- och flyttningskostnader, lösöre och ev. evakueringskostnader m.m.

SKAFFA HEMFÖRSÄKRING REDAN IDAG - NÄR SKADAN ÄR SKEDD ÄR DET FÖRSENT!

 

 

 

Produktion WebbPartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

Jag förstår