2020-03-20

Åtgärder för att motverka smittspridning av Coronavirus Covid-19

I vårt arbete på Hultsfreds Bostäder träffar vi dagligen många människor och med anledning av coronaviruset och sjukdomen covid-19 behöver vi, för allas skull, förändra vårt arbetssätt för att begränsa smittspridningen. Vi behöver alla hjälpas åt; medarbetare, hyresgäster och kunder.

Vi på Hultsfreds Bostäder uppmanar alla våra medarbetare att stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom och att komma till arbetet först när man varit symptomfri i tre dagar. Vissa dagar kommer detta betyda att vi har en reducerad bemanning och en lägre service. Vi hoppas på förståelse för att vi på detta sätt arbetar med att minska smittspridningen.

Felanmälan

Felanmälan görs fr.o.m. idag enbart över telefon, via e-post och webb. Telefontiden är som vanligt 08.00-09.30, måndag till fredag på nummer 0495-24 00 54. Övriga tider lämnas meddelande på telefonsvarare. Utifrån inkomna felanmälningar görs sedan en prioritering efter hur brådskande de är.

När du gör en felanmälan kommer vi att fråga dig om du eller någon i hushållet nyligen varit sjuka eller utomlands och utifrån det göra en bedömning kring arbetet. Vid utförandet av arbetet är vi noga med handhygien, vi tar inte i hand när vi hälsar och vi håller avstånd.

Arbeten i äldre- och gruppboenden

På dessa platser är vi särskilt måna om att inte komma på besök om det inte är nödvändigt. Allt för att inte smitta de som är extra mottagliga. Vi stämmer alltid av med verksamhetsledningen innan vi går in. Gäller både egen och inhyrd personal.

Service

Från och med 2020-03-18 är vårt kontor på Norra Oskarsgatan stängt för besökande. Det går givetvis att ringa till oss som vanligt måndag till fredag, mellan klockan 08.00-16.00. Titta gärna in på vår hemsida, www.hultsfredsbostader.se för att ta del av våra senaste uppdateringar.

Städning

Vi kommer att lägga extra omsorg på städning av kontaktytor i allmänna utrymmen, exempelvis dörrhandtag, strömbrytare, ledstänger och hissknappar.

Frågor

Hör gärna av dig till info@hultsfredsbostader.se eller på telefonnummer 0495-24 00 00 om du har frågor.

 

Hultsfreds Bostäder

Helena Grybäck Svensson

VD

Produktion WebbPartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

Jag förstår