Nyheter

2020-11-27

Hultsfreds Bostäder blickar framåt och byter grafisk profil

Hultsfreds Bostäder har under 2020 genomgått en flertal förändringar. I och med den omorganisation som gjordes i slutet på 2019, där bland annat kommunens arbete kring kommunala fastigheter och mark togs över av bolaget, har man börjat en ny resa på en rad olika områden.

Ett av dessa nya mål var att samla ihop sin profilering och skapa ett nytt varumärke som representerar moderniseringen och en gemensam ny plattform. I samband med denna nya grafiska profil arbetar man även med frågor kring värdegrund. 
Målet är också att finnas i fler digitala forum på olika sätt, utan att för den skull förlora den täta personliga kontakt man har med sina hyresgäster idag. 


Förnyelsearbetet kommer att fortlöpa under 2021, och bland annat kommer man jobba med att utveckla framförallt hemsidan samt nya informationskanaler för hyresgäster, både inom den privata sektorn och inom verksamheter och företag. 
Som en del i detta arbete har Hultsfreds Bostäder också tidigare lanserat en app för sina hyresgäster, där man kan till exempel utföra och följa ärenden på ett enkelt sätt. 


Åke Nilsson, Ordförande i Hultsfreds Bostäders styrelse meddelar att

- Vi i styrelsen tycker att den nya profileringen är viktig för vår framtida resa. Den nya profilen går också hand i hand med Hultsfreds kommuns profil vilket också knyter ihop säcken på ett bra sätt, säger Åke Nilsson.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår