Granitvägen

Granitvägen

Graniten, ”gula sidan” byggår 1971-1973.

Vårt största bostadsområde Stålhagen består av Graniten 1 och Gnejsen 1. Flerfamiljshusen består av två eller tre våningar, vissa hus har hiss. Här finns allt från små ettor till stora femrumslägenheter. Husen är belägna nära naturen med belyst gång- och cykelbana till sportcentrum med äventyrsbad. Även nära till de flesta av Hultsfreds skolor. Motionsslinga som är belyst året om finns nära bostadsomårdet. I området finns också förskola och barnhälsovård. Från Stålhagen är det ungefär 1,5 km till centrum. I hyran ingår hushållsel. I detta område finns tre av våra möblerade lägenheter, dessa är till för våra hyresgäster vid behov av extra sängplatser.

Övrigt
Arton skärmtaksplatser med motorvärmare och fyrtiofyra carportar. Tvättstuga i separat hus mitt i området. Lägenhetsförråd finns i hus med källare. Digital-TV paket Bas från Telia ingår i hyran. Vill du utöka dina tjänster inom bredband, tv och telefoni gör du det via www.hultsfredsbostader.zmarket.se, där hittar du även prisuppgifter.

Gnejsen, "röda sidan" byggår 1974-1975.

På "röda sidan" är de flesta husen i två plan innehållande ettor, tvåor, treor, fyror och femmor. Två stycken tvåor är moderna, funktionella och designade lägenheter med disk- och tvättmaskin samt torktumlare. I hyran ingår hushållsel. I området ligger en av kommunens förskolor.

Övrigt
Sjutton skärmtaksplatser med motorvärmare och trettio carportar. Tvättstugor och lägenhetsförråd i källarplan. Analog Kabel-tv (Telia) och möjlighet till digital-tv, bredband och bredbandstelefoni via Telia.

Granitvägen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår